Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji spletne trgovine xyz so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.

Splošni pogoji spletnega trgovanja se nanašajo na sprejemanje rezervacij za obisk Wellness Ornament preko spletne strani ornamentspa.eu, (v nadaljevanju “spletna stran”) katere lastnik je podjetje Katrin Vidnar s.p., Radovlja 13, 8220 Šmarješke Toplice. 

Splošni pogoji obravnavajo delovanje rezervacijskega sistema, pravice in obveznosti stranke ter poslovni odnos med ponudnikom in stranko.

Dostopnost informacij

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

– identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),

– kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),

– bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),

– dostopnost storitev (vsak artikel ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),

– pogoje dostave artiklov ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),

– vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano ali že vsebuje davek, stroške prevoza in način plačila. Prav tako mora biti razviden tudi časovni rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe, pa tudi to, če in koliko stane kupca vračilo artikla,

– pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

Ponudba storitev

Zaradi narave poslovanja preko svetovnega spleta se ponudba trgovine ažurira in spreminja pogosto in hitro.

Cene in plačilo

Objavljene cene so veljavne ne glede na način rezervacije termina. 

Cene storitev so v evrih (EUR). DDV ne vključujejo, ker nismo zavezani za DDV. 

Kljub trudu, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo.

Rezervacijski sistem ponuja 2 možnosti plačila:

  • Plačilo na lokaciji - sprejemamo le gotovino
  • Plačilo preko PayPal ponudnika - Preprosto sledite navodilom na obrazcu in tako izvršite plačilo.

Slike in besedilo

Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu, pa se lahko soločene lastnosti storitev ali cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od rezervacije.

Rezervacija se sklepa v slovenskem jeziku. Rezervacija je shranjena v rezervacijskem sistemu spletne strani ornamentspa.eu. Po izvedbi storitve se podatki o že izvedenih terminih ne hranijo v rezervacijskem sistemu. 

Ažurnost podatkov

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. Pritožbe lahko podate na e-naslov info@ornamentspa.eu.

Ponudnik bo v petih delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo, sporočil kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščal o poteku postopka.

Rezervacijski proces

Na podstrani “Rezervacija” izpolnite podatke v rezervacijskem obrazcu, pri čemer preprosto sledite navodilom. Popolni podatki so osnova za izvedbo rezervacije. Po izvedbi rezervacije boste na posredovan e-poštni naslov prejeli potrditev rezervacije.

V primeru, da želite rezervacijo odpovedati, kliknite na povezavo v potrditvenem e-poštnem sporočilu. 

V kolikor želite spremeniti termin preko rezervacijskega sistema to storite tako, da odpoveste rezervacijo obstoječega termina po postopku, zapisanem v prejšnjem stavku in ponovno oddate rezervacijo za nov termin. V izogib nejasnosti vljudno prosim, da izbris prejšnje rezervacije omenite tekom drugega rezervacijskega procesa tako, da v polje “Mi želite še kaj sporočiti?” to vpišete.

Podatki o podjetju:

Polni naziv in sedež: WELLNESS ORNAMENT, NEGA TELESA, KATRIN VIDNAR S.P. Wellness Ornament, Nega telesa, Katrin Vidnar s.p.. Radovlja 13, 8220 Šmarješke Toplice. 

Poslovna enota, kjer se izvajajo storitve: Šmarjeta 51, Dvorec Gregorčič, 8220 Šmarješke Toplice.

Datum prve registracije in registrski organ:  26.5.2010, Ajpes Izpostava Novo Mesto.

Matična številka: 3740170000

Davčna številka: SI56651007

Št. TRR: SI56 6100 0000 4681 373

Vse pravice pridržane © Katrin Vidnar s.p.

Dizajn in tehnična izvedba: Nataša Kukovič s.p.

Top envelopesmartphonecrossmenuchevron-downcross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram