Vse masaže izhajajo iz klasične švedske masaže, ki so naravna metoda zdravljenja. Naša trenutna življenja so povečini preveč hitra in stresna, zato je še posebej nujno sproščanje telesa in duše.

Učinki masaže so fizične in psihološke narave. Z masažo vplivamo na kožo, na skeletne mišice, na cirkulacijo krvi, na tok limfe, na sklepe in obsklepne mišice, na podkožno maščobno tkivo, na živčni sistem in na duševno počutje.

Na Vzhodu je povsem samoumevno, da redna masaža koristi ljudem vseh starosti. Za starogrške in starorimske zdravnike je bila masaža eno izmed najbolj pomembnih sredstev za zdravljenje in lajšanje bolečin.

V začetku 5. stoletja p.n.št. je Hipokrat, oče medicine, zapisal:

»Zdravnik mora znati marsikaj, še zlasti pa masirati; kajti z masiranjem lahko utrdimo razmajan sklep in razrahljamo utrdelega.«

Izboljšajte svoje počutje tudi vi

Masaže, s katerimi te razvajam v Wellness Ornament

Pri vseh masažah se uporablja najbolj kakovostno naravno masažno olje.
Popolna relaksacija za celotno telo, saj se poleg telesa s posebnimi sproščujočimi prijemi zmasira tudi glava in obraz. Prijeten dotik in masažni gibi na telo delujejo blagodejno in prijetno. Sproščujoča masaža obraza pospešuje krvni obtok, povečuje prekrvavitev in s tem oskrbo celic s kisikom ter pospešuje izločanje odpadnih snovi. Masaža nam daje občutek globoke sproščenosti in umirja naš um.
Masaža celega telesa, poživi in sprosti napete mišice in nam da novo energijo za vsak dan. Namen masaže je, da zmanjšamo stres in izboljšamo duševno počutje. Z masažo odpravimo zakrčenost in utesnjenost celega telesa. Spodbudi se delovanje limfnega obtoka ter regeneracija mišičnih in vezivnih tkiv.
Največ napetosti se nabira prav v hrbtu, zato je najbolj obremenjen in potrebuje posebno pozornost. Masaža hrbta je priporočljiva vsem, ki trpijo za bolečinami v križu, v vratu, med lopaticami, v ramenih, križnem predelu skratka, za vse, ki čutijo kakšno napetost na hrbtem delu.
Kombinacija masaža hrbta in nog je zelo sproščujoča in blagodejna. Masažo priporočamo pri utrujenih, težkih, oteklih nogah, krčih v nogah, zmanjšani gibljivosti sklepov in motnjah v cirkulaciji. Z masažo hrbta olajšamo bolečine v hrbtenici in mišicah, izboljša se prekrvavitev telesa ter psihofizično počutje. Tehnike masaže se prilagodijo zdravstvenemu stanju posameznika in želenim ciljem masaže.
Popolna relaksacija in ugodje. Masaža obraza kožo privzigne in učvrsti zato so gube na obrazu manjše in manj opazne. Obenem masaža preprečuje migrene, glavobole in bolečine v vratu ter povečuje cirkulacijo v obraznih tkivih. Rezultat redne masaže obraza je mladostnejši videz in lepša koža.
Najboljša kombinacija masažnih tehnik, ki so v tistem trenutku najbolj primerne za vas. Lahko se dogovorite s terapevtom ali se prepustite intuiciji terapevta, ki bo začutil kaj potrebuje vase telo.
Začnemo z vzpostavitvijo energisjkih tokov v telesu in nadaljujemo z masažo telesa s poživljajočim masažnim oljem, ki prebudi vse čute. Zaključimo z masažo stopal in delovanjem na čakre, kar pripomore k energijskemu ravnovesju telesa. Po tretmaju se počutite kot prerojeni in pripravljeni na nove izzive.
Masaža za nosečnice se individualno prilagodi vsaki nosečnici posebaj glede na mesec njene nosečnosti, njene potrebe, težave in želje. Prednosti: sprošča napete, utrujene mišice, blaži bolečine v hrbtu, pomirja in zmanjšuje stres, poveča energijo, sprosti misli, telo in duha, pripravi na lažji porod, zmanjšajo se težave povezane z nosečnostjo (zastajanje vode v telesu, nastanek strij, ohlapnost kože po porodu,nespečnost, glavoboli, utrujenost...), izboljša se prekrvavitev in gibljivost.
Tudi naši najmlajši potrebujejo nežen dotik in sproščujočo masažo. Masaža je namenjena za otroke stare do 12 let, v spremstvu staršev oz skrbnikov.
Masaža 5 kontinentov je kraljevska sprostilna masaža telesa, ki omogoča, da se s pomočjo dveh pripravkov olj, s 16 različnimi eteričnimi olji, telo revitalizira in napolni z novo vitalno energijo. Primerna za tiste, ki: si želijo sprostitve celotnega telesa, imajo nizek nivo energije, želijo svoje telo imunsko okrepiti, radi razvajajo sebe in svoje telo, se želijo znebiti toksinov in strupov iz svojega teles. Za nekatere je to najboljša masaža na svetu
Ob pritisku na refleksne točke prihaja do sprememb po celotnem telesu, saj se ponovno vzpostavi ravnovesje v telesu. Masaža stopal učinkovito blaži posledice stresa in pomaga pri samozdravljenju telesa.
Popolni par za sprostitev napetosti v hrbtnem delu ter masaža stopal za lahkoten uravnotežen dan.

Zadovoljne stranke so spregovorile ...

 • Enostavno TOP! masaža, pristop, prijaznost, ambient super res priporočam obisk, jaz vem da pridem še.!
  Manca L.
 • Čudovite izkušnje polna pozitivne energije, sproščenosti, lahkotnosti...
  Vredno obiska pri Katrin, ki je res pravi sonček.
  Hvala Katrin
  Andreja K.
 • Tesko je riječima opisati koliko je masaža 5 kontinetov predivna! Katrin je jedno čudo, svojom energijom zrači i pruža puno više od masaže. Žao mi je što nije u Zagrebu.
  Branka P.

Privošči si sproščujočo masažo tudi ti!

Rezervacija

Vse pravice pridržane © Katrin Vidnar s.p.

Dizajn in tehnična izvedba: Nataša Kukovič s.p.

Top sunenvelopesmartphonecrossmenuchevron-downcross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram