Spoznaj me

Prepustite se in bodite eni izmed njih, ki vedo kaj pomeni kakovostna storitev v objemu dobre energije.

Privošči si razvajanje pod mojimi rokami

Moje poslanstvo

Moje poslanstvo je delo z ljudmi, kar sem vedela že od malih nog. Ljudje pri meni čutijo dobro energijo, sproščenost in zaupanje.
Vedo, da bodo pri meni vedno prejeli spodbudno besedo in topel dotik.

Moje ime je Katrin in sem rojena Ljubljančanka. Na Dolenjsko sem se preselila z družino pred nekaj leti, z željo biti bolj povezana z naravo in ponuditi otrokom bolj zdrav način življenja.

Moja izobraževalna pot se je začela s srednjo šolo, nadaljevala sem na NTF fakulteti in tako postala grafična inženirka. Že med študijem sem opravila NPK za maserja, refleksoterapevta ter za kozmetičarko.

Opravila sem več različnih tečajev: shiatsu masaže, tečaj ličenja, izobraževanje z priznano kozmetiko v tujini, reiki, angelska terapija… Z veseljem sem raziskovala ezoterična področja.

Že več kot 10 let sem samostojna podjetnica, ukvarjam sem se tudi z prodajo športnih dopolnil.

Vedno sem vedela, da obstaja nekaj več, da je življenje lahko lahkotnejše.  

Zakaj bi morala biti življenje drama, strah in trpljenje?

In potem sem naletela na Access Consciousness ® , ki me je popolnoma navdušil in postala sem Access Bars faciliatorka (to pomeni, da lahko sama vodim delavnice Access Bars ®). Želje po nabiranju znanja se ni ustavila in že kujem načrte za nadaljnje izobraževanje.

Od kar uporabljam orodja Access Consciousness ®  je moje življenje resnično bolj lahkotno in radostno ter zavedam se, da je vse mogoče. Vabim  vas, da preizkusite te čudovite Access Consciousness tretmaje ali se naučite izvajati Access Bars ®  in tako boste tudi vi imeli vsak dan nasmešek na obrazu in občutili boste ponovno otroško razigranost in življenje onkraj te resničnosti.

Moja nova strast je Masaža 5 - kontinentov, saj odkar sem jo poskusila na sebi sem vedela, da jo moram ponuditi svojim strankam. Počutje po tej masaži je popolnoma onkraj naših pričakovanj. Je izjemna sprostitev za celotno telo.

Obiščite me v Wellness Ornament

Rezervirajte svoj termin storitve po svoji izbiri.
Oddaj rezervacijo

Vse pravice pridržane © Katrin Vidnar s.p.

Dizajn in tehnična izvedba: Nataša Kukovič s.p.

Top envelopesmartphonecrossmenuchevron-downcross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram