Access Bars® delavnica

Prijava

Access Bars® so pomagali že več tisočem ljudem spremeniti mnogo vidikov, povezanih z njihovimi telesi in življenji, vključno s spanjem, zdravjem, telesno težo, denarjem, spolnostjo, odnosi, nevrozami, odvisnostmi, prislinimi mislimi, depresijami, stresom in veliko več.

Po tretmanu se boste v najslabšem primeru počutili, kot da ste pravkar prejeli najboljšo masažo v življenju. V najboljšem pa se bo vaše celotno življenje s popolno lahkoto spremenilo v nekaj večjega. Življenje postane bolj dinamično, lahkotno in odpre se več možnosti.

Barsi olajšajo zavedanje, ki lahko spremeni karkoli v vašem telesu in življenju.

Morda se točke lahko zdijo podobne kot pri akupunkturi ali kateri drugi tehniki, ampak imajo kot del Barsov popolnoma drugačno funkcijo. Pri nobeni drugi metodi se ne pojavljajo enake spremembe, kot jih generiramo z Barsi. Spremembe, ki jih omogočajo Barsi so neprimerljive.

Ste pripravljeni raziskovati neomejene možnosti?

Kaj če je izbira lahko lahkotna in enostavna?

Izberi in se pusti presenetiti, kaj vse ti lahko življenje nudi.

Sedaj je pravi čas, za izbiro!

Na koncu prejmete certifikat in lahko samostojno izvajate terapije na vaših sorodnikih, prijateljih, klientih ali pa si Barse zaganjate na sebi. Tehniko lahko vključite tudi v vaš posel. Otroci, stari do 15 let, se delavnice lahko udeležijo brezplačno v spremstvu svojih staršev ali skrbnikov. Otroci, stari od 16 do 18 let, plačajo polovično ceno. Cena delavnice 300€. Vsakič, ko se delavnice udeležite ponovno, je cena za vas polovična (150 €).

Dobrodošli na delavnici!

Za več informacij sem vam na voljo preko elektronske pošte info@ornamentspa.eu ali po telefonu 031 683 787.

Rezerviraj svoje mesto zdaj!

Izpolni obrazec na desni za rezervacijo enega od 8 prostih mest za prijavo na Access Bars delavnico.
Access Bars delavnica - Prijava

Vse pravice pridržane © Katrin Vidnar s.p.

Dizajn in tehnična izvedba: Nataša Kukovič s.p.

Top envelopesmartphonecrossmenuchevron-downcross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram